Fusie

Heinen & Hopman Binnenvaart en NR Cooling Services gaan samen verder

Koeltechnisch specialist NR Cooling Services en Heinen & Hopman Binnenvaart – onderdeel van maritiem HVAC expert Heinen & Hopman Engineering – zullen vanaf 1 april 2021 fuseren. Sinds september 2019 is NR Cooling Services al onderdeel van de Salor Spakenburg groep, de holding waar Heinen & Hopman Engineering ook onder valt. Een logische volgende stap is de fusie van de twee in Ridderkerk gevestigde bedrijven.

De bedrijven gaan samen verder onder de naam van NR Cooling Services en zullen zich op een nieuwe locatie in Ridderkerk – met voldoende groeicapaciteit – dichtbij de klant vestigen.  Dankzij de fusie kan NR Cooling Services haar klanten een bredere kennis en flexibele dienstverlening bieden. Met meer mankracht in de regio, minder organisatorische werkzaamheden en schaalvoordelen op het gebied van inkoop en werkvoorbereiding blijft er meer tijd over om klanten optimaal te bedienen met persoonlijke aandacht.

Johan Vermoen zal de rol van Operationeel Manager blijven vervullen bij NR Cooling Services. Sander Stadelman – Manager Heinen & Hopman Binnenvaart – gaat zich fulltime bezighouden met sales en relatiemanagement. De focus van het bedrijf blijft het ontzorgen van de klant en uitstekende service verlenen voor de maritieme sector, de industriële sector, betonkoeling en proviandkoeling. Een goede prijs-kwaliteit verhouding staat hierbij centraal.

Ontzorgen doet NR Cooling Services ook door onderhoudscontracten op maat te bieden. Klanten met een onderhoudscontract krijgen jaarlijks een complete onderhoudsbeurt waarbij ook de filters, verdampers en compressoren worden gecontroleerd.

Neem contact op!

Neem contact op!

Meer weten over ons?

Meer weten over ons?