Over ons

Over ons

NR Cooling Services is gespecialiseerd in koel- en klimaattechniek met producten en diensten, die aansluiten op uw verzoek en budget. Van engineering tot productie en installatie. Wij bieden hoogwaardige, innovatieve oplossingen.

Maatwerk

Elke situatie is anders en elke opdracht uniek. De meeste projecten vragen om een aanpak die afwijkt van de norm. Flexibel en creatief. Dit zijn kenmerkende eigenschappen die u bij ons terugvindt. We hebben een compact team met vakkundige medewerkers die snel schakelen. Die oplossingsgerichte mentaliteit in combinatie met vakkundig personeel en een werkplaats waarin we uw wensen tot in detail en precies op maat maken, daarin onderscheiden we ons. Met een open blik en de ervaring opgedaan in voorgaande jaren, benaderen we elk project als een unieke kans om te laten zien waar we het best in zijn.

Kwaliteit

Een installatie van hoge kwaliteit en met respect voor het milieu komt alleen tot stand wanneer er hoge eisen gelden voor het proces en organisatiestructuur. Daarom zijn wij in het bezit van het ISO 9001:2015 certificaat, Certificaat VCA en Certificaat f-gassen voor ondernemingen.

Onze werkwijze

01

Concept
Engineering

02

Detail engineering
& modelleren

03

Productie &
Testen

04

Transport

05

Installatie &
inbedrijfstelling

06

Service &
onderhoud

Wij zoeken koelmonteurs

Wij zoeken koelmonteurs