Koel- en Klimaattechniek

Het beste klimaat voor uw welzijn

Klimaatbeheersing is meer dan alleen een ruimte op de juiste temperatuur brengen. Een comfortabel binnenklimaat is afgestemd op de eindgebruikers en hun activiteiten. Bij het ontwerpen houden we rekening met inblaassnelheden, luchtvochtigheid en geluidseisen. Dat gaat verder dan een juist design met ontwerpcondities en parameters. Denk ook aan de specificaties van hardware en componenten zoals de koelmachine en de afmetingen van een luchtbehandelingskast.

Speciale aandacht is er voor de gezondheid en het welzijn van gebruikers, vooral in besloten ruimtes zoals die in de scheepvaart voorkomen. Dit komt tot uiting in het ontwerp van ons HVAC-systeem, waarin we alle maatregelen nemen die zorgen voor een frisse en gezonde omgeving. Zo houden we het risico op verspreiding van virussen, bacteriën en micro-organismen zo klein mogelijk.

NR Cooling Services is een expert in luchtbehandelingssystemen voor diverse sectoren. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden luchtbehandelingssystemen voor particulieren, utiliteit, industrie, jachtbouw en de maritieme sector.

Testruimte

Als één van de weinige bedrijven kunnen wij de mogelijkheid bieden om de nieuwbouw koelsystemen te testen voordat wij ze aan de klant leveren. Bij deze test kunnen de klanten een afname doen voordat wij deze gaan plaatsen aan boord of op locatie. Zo weten onze klanten zeker dat de skid voldoet aan de vooraf gestelde eisen.

Onze werkwijze

01

Concept
Engineering

02

Detail engineering
& modelleren

03

Productie &
Testen

04

Transport

05

Installatie &
inbedrijfstelling

06

Service &
onderhoud

Wij zoeken koelmonteurs

Wij zoeken koelmonteurs