Nieuwe koers

Nieuwe koers voor NR Cooling Services

“What doesn’t kill you, makes you stronger.” Voor NR Cooling Services klopt dit zeker. Het bedrijf heeft in de laatste perioden van het meer dan 45 jarig bestaan moeilijke tijden gekend, maar heeft altijd de storm doorstaan. In feite hebben de moeilijke tijden altijd als een wake-up call gediend. “Als je stormachtig weer tegemoet gaat, moet je van koers veranderen. Op koers blijven heeft in die gevallen geen zin”, merkt Johan Vermoen, operationeel manager bij NR Cooling Services, op. Het bedrijf zocht en vond een nieuwe koers. “Het draait allemaal om het leveren van een duidelijke meerwaarde.” 

Bij NR Cooling Services werd besloten terug te gaan naar de basis van het ondernemenVermoen: “Als bedrijf wil je de klanten weer voorzien van de services waar je de klanten jarenlang mee ontzorgd hebt. Om dat doel te bereiken zijn we actief bezig om de klanten te informeren over NR Cooling 2.0: uw probleem, onze zorg’. Dit maken we waar door goede kwaliteit en flexibiliteit te bieden en onze afspraken na te komen. Met dit inzicht benader je je product anders en klanten willen nu eenmaal ontzorgd worden’.”  

Op de vraag wat de doelstellingen in de scheepsbouw en vaart zijn geeft Vermoen aan: “Wij willen in de nieuwbouw projecten turnkey leveren, maar ook in de refit markt zien we veel activiteit. Hierin kunnen wij van meerwaarde zijn voor scheepswerven, rederijen en andere partners in de scheepsbouw. Toegevoegde waarde leveren betekent dus meer dan alleen het schip te voorzien van goede klimaatbeheersing en perfecte koelingAls je efficiënt kunt werken – dus sneller en met minder materiaal – kun je tijd en geld besparen, wat een meerwaarde oplevert. 

Volgens technisch development engineer en project manager, Ronald van Popering is dat nog maar het begin. “Wij zijn niet de enige partij die scheepscomponenten installeert. Technologie en innovatie komen samen om klanten te ontzorgen bij strenge regelgeving. Een schip bouw je niet alleen, dat doe je samen, van aanvraag tot oplevering met maar één doel: de klant ontzorgen en voorzien van een goede kwaliteitprijs verhouding. 

Onze Harbour en Voyage service is nieuw voor de airconditioning- en koelinstallaties waarin NR Cooling Services meerwaarde biedtSchepen worden gebouwd en gaan daarna in de vaart, stilstand is achteruitgang. Vermoen: “Na oplevering bieden wij onze klanten ook een servicecontract op maatWij voeren preventief onderhoud uit en bij problemen onderweg passen wij remote service toe. Dat is een stukje technologie waarbij onze engineer op afstand het systeem kan resetten en weer op de juiste waarden kan instellen. Kan het probleem niet op afstand worden opgelost, dan komen wij aan boord zodra het schip aan wal komt. Het is ervaring, technologie en expertise die NR Cooling Services 2.0 tot een betrouwbare partner maakt waar kwaliteit altijd centraal staat.” 

Neem contact op

Neem contact op

Meer weten over ons?

Meer weten over ons?